Vergaderingen en vogelbeurzen worden gehouden onder de geldende Coronaregels.

Leden van Kanaria,

  EERSTVOLGENDE  VERGADERING EN OF LEZING MAANDAG 22 MEI.

                  LET OP:  DIT IS DE 4E MAANDAG VAN MEI.  LOCATIE IS ANDERS IN MEI.

Uw aanwezigheid is gewenst.

 

Natuurlijk zal in de komende maanden worden geprobeert meerdere activiteiten te organiseren welke op dat moment tot de mogelijkheden behoren. Onder voorbehoud en binnen de mogelijkheden zijn de volgende bijeenkomsten voor 2021-2022 vastgesteld. Elke 3e maandag v/d maand Vergadering/Lezing. Elke 3e zondag v/d maand Vogelbeurs, echter tot nader bericht niet zeker van doorgang.              GEEN VOGELBEURZEN TOT NADER BERICHT

Voor actuele stand van zaken volg deze pagina of neem kontact op met één van de bestuursleden.

Alle activiteiten vinden plaats in het Duivensportcentrum. Pr.Beatrixlaan 240 te Apeldoorn. Aanvang vergaderingen en lezingen 20.00 uur.

De Vogelbeurs is elke 3e zondag van 9.30-12.00 uur. in de maanden sept t/m april. Mogelijkheid tot kopen en verkopen van vogels en benodigheden. Voor het seizoen 2021-2022 alle maanden van september 2021 tot april 2022

BELANGRIJK VERGADERINGEN: Vergaderdatum komend seizoen gewijzigd naar 3e maandag van de maand echter met uitzondering van mei, EERSTE VOLGENDE BIJEENKOMST 22 MEI.

Verder dit jaar elke 3e maandag van de maanden sept. tot april leden bijeenkomst met veelal lezingen welke gratis zijn te bezoeken. Deze bijeenkomsten worden gehouden in het Duivensportcentrum aan de Pr. Beatrixlaan 240 te Apeldoorn.

VOGELVERENIGING KANARIA A12 APELDOORN OOK DIT KOMEND SEIZOEN BOORDEVOL ACTIVITEITEN. WORD OOK LID EN BEKIJK UW VOGELS MET ANDERE OGEN.

   Ook in seizoen 2022-2023 regelmatig een boeiende lezing.


OOK VOOR NIET LEDEN ZIJN ONZE LEZINGEN TE BEZOEKEN. KIJK DUS REGELMATIG OP DEZE PAGINA VOOR NIEUWE LEZINGEN. U BENT VAN HARTE WELKOM.

Kanaria Vogelbeurs

Vogelbeurs 19-3-2023 GEANNULEERD

http://www.houtenkweekkooien.nl

 

Lid worden van Kanaria en boeiende lezingen en evenementen bezoeken?

Voor informatie kunt u bellen 06-55848174 of stuur een mailtje aan bvrijkom@planet.nl